Bransjer vi jobber i

 • Butikker, hoteller og restauranter

  Bransjetilpassede løsninger for service- og handelsnæringen med fokus på lønnskostander og effektiv planlegging.

 • Industri og håndtverksbedrifter

  Bransjetilpassede løsninger for industri- og håndverksbedrifter med fokus på effektivitet og fakturering.

 • Kontorvirksomhet

  Bransjetilpassede løsninger for kontorvirksomhet med fokus på tilstedeværelse, fleksitid og enkel registrering.

 • Byggeplassen

  Unik løsning med egen byggekortleser som kan plasseres hvor som helst og fange tid på dine prosjekter.

Er du vår nye superselger?

Da vil vi gjerne høre fra deg?

Er du vår nye superselger?

Er du en sulten vinner som evner å aldri gi deg?Tidsbanken har store ambisjoner og hårete mål - ved å levere kundene våre et produkt de absolutt «må ha» skal vi nå disse målene. Vi ønsker derfor nå å utvide vårt team av selgere med enda flere kreative, sultne og motiverte selgere. Som selger i Tidsbanken skal du bidra til å skape Vinnere i et konkurranseutsatt marked som er i kontinuerlig forandring.

Som vår nye superselger er du ikke er redd for å banke på dører eller dure gjennom lange ringelister for du har et tonn av energi og er selvstendig. Du kan vise til gode resultater og har kanskje en portefølje med kunder i sekken. Du er suveren på kommunikasjon og kommunisere med alt og alle, kanskje har du også glimt i øyet og du har definitivt skjønt at den beste dialogen med andre mennesker går gjennom øret. Du brenner for resultater og mestrer derfor også kunsten selvmotivasjon.

Tidsbanken skal være enkelt, vågalt, åpent og kompetent. Små ord, men med stor betydning. Alt vi gjør skal falle inn under disse fire begrepene – enten du er en potensiell kunde eller kollega. Disse fantastiske fire forunderlighetene skal bety like mye for deg som for oss. Tolk dem, smak på dem og vær dem.

Våre potensielle kunder befinner seg overalt og hele tiden – du er derfor alltid påmeldt – du elsker sosiale medier – caps er ok og kjører du ski blir du elsket.

Hos oss setter vi det sosiale høyt, felles lunsjen er derfor et viktig samlingssted for oss alle, hver dag. Vi er etterhvert en stor gjeng med ulike personligheter, men det er fortsatt plass rundt lunsjbordet hos oss - Bli med på vinnerlaget du også og gjør deg klar for å elske din nye jobb!

Som superselger hos oss skal du trives med blant annet

 • Jobbe med kalde kunder
 • Booke og gjennomføre kundemøter med høy kvalitet over web, men også ved personlig oppmøte
 • Utarbeie, presentere og følge opp tilbud
 • Close salg hver dag - dag etter dag

Dette får du av oss

 • Vi tilbyr en variert og spennende jobb i et godt og inkluderende arbeidsmiljø i lyse og trivelige kontorer på Minde i Bergen.
 • Jobben er lagt opp sånn at du har gode muligheter til å påvirke din egen arbeidsdag.
  Vi har en god fleksitidsordning med muligheter for både avspasering og utbetaling av overtid
 • Med på kjøpet får du en konkurransedyktig fast lønn med bonusordninger, førsteklasses opplæring og oppfølging, mobil og PC til fri disposisjon, og gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling.
 • I tillegg får du fri tilgang på det du måtte ønske av kaffe, te eller brus av topp kvalitet.

INFORMASJON

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: Snarest

Kontaktperson:

Dette er oss

 • Vi som jobber her er en sosial gjeng, og steller til stadighet i stand ulike hyggelige sammenkomster av ymse slag.
 • Selskapet ble etablert i 1999 og har base i Bergen. Vi har i dag 22 ansatte og mer enn 85000 brukere fordelt på over 2100 kunder over hele landet. Kundene våre befinner seg i alt fra handel og kontor til industri- og offshorebransjen.
 • Vi har fra oppstarten utviklet alle våre produkter selv. Fra tidligere desktop- og server-løsninger til web-baserte løsninger, som vi driver med i dag. Vi tilbyr enkle og effektive løsninger for næringslivet og krydrer det med gode råd på veien - dette er en del av suksessfaktoren vår.
 • Visjonen vår er å skape vinnere - dette gjør vi ved å tenke enkelt, satse på kompetanse og kunnskapsdeling, alltid være åpne og i tillegg være vågale når det tengs!

Bli med på vinnerlaget - Vi gleder oss til å høre fra deg!