Bransjer vi jobber i

 • Butikker, hoteller og restauranter

  Bransjetilpassede løsninger for service- og handelsnæringen med fokus på lønnskostander og effektiv planlegging.

 • Industri og håndtverksbedrifter

  Bransjetilpassede løsninger for industri- og håndverksbedrifter med fokus på effektivitet og fakturering.

 • Kontorvirksomhet

  Bransjetilpassede løsninger for kontorvirksomhet med fokus på tilstedeværelse, fleksitid og enkel registrering.

 • Byggeplassen

  Unik løsning med egen byggekortleser som kan plasseres hvor som helst og fange tid på dine prosjekter.

Er du en kodeentusiast ?

HVOR LANG TID BRUKER DU PÅ Å BESTEMME DEG?

00:00, 00

Vi søker ikke aktivt etter nye kodere nå

Men, hvis du synes at Tidsbanken høres ut som den beste plassen å jobbe, og du i tillegg mener du er den beste kollegaen vi kunne fått - så er det fint hvis du oss en åpen søknad - Takk

Er du kanskje i tillegg nysgjerrig, glad i å lære og å utforske?

Kanskje synes du også at samarbeid er kult, og har et brennende ønske om å jobbe i et utviklingsteam bestående av mange kunnskapsrike mennesker som kontinuerlig jobber for å bedre brukeropplevelsen? I så tilfelle, så vet vi om en arbeidsplass som passer perfekt for deg - søk jobb hos oss!

Vi ønsker å styrke vår utviklingsavdeling – og er på jakt etter en systemutvikler, og kanskje er det deg vi ser etter. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som enten elsker å skrive kode og ønsker å bedri til gode brukervennlige løsninger. Vi søker deg som vil være med å skape gode brukeropplevelser for våre kunder gjennom tverrfaglig samarbeid fra idè til ferdig produkt.

Du holder deg oppdatert på ny teknologi og kommende trender, og deler gjerne din kunnskap med menneskene rundt deg. Du er heller ikke redd for å lære av de samme menneskene - Kunnskapsdeling er et viktig prinsipp hos oss.

Relevant utdanning og erfaring er nok ikke overraskende en fordel, men ikke nødvendigvis et krav – vi ser først og fremst etter personer med god personlighet, som har hodet og hjertet på riktig plass, og som er engasjert og glad i å skape gode løsninger.

Vi setter det sosiale høyt, og felles lunsj er et viktig samlingssted for oss alle, hver dag. Uansett om du er opptatt av fotball, mikrobrygging, tv-serier eller brettspill, er det plass til enda flere engasjerte personer rundt bordet hos oss!

Tidsbanken er en morsom og hyggelig plass å jobbe, og attpåtil har vi store ambisjoner og spennende planer for fremtiden.

Dette skal du som er kodeentusiast jobbe med

 • Du vil delta i diskusjoner, være med på å utarbeide brukerkravspesifikasjoner, og jobbe frem løsninger på forslag og utfordringer.
 • Du vil jobbe med å videreutvikle våre produktidéer i team med brukere, designere og andre kodere, men du vil også til tider kunne jobbe på egen hånd med prosjekter og aktiviteter.
 • Hos oss går det mest i C# .NET, TypeScript og SQL Server-løsninger, så om du er kjent med noe av dette er det alltids en fordel. Men vi liker å lære nytt. Så det er vel så viktig at du er glad i å prøve nye teknologier og spennende ideer. Kanskje vil du styre oss i andre retninger? Ser du på deg selv som en KODER, har vi nok arbeidsoppgaver som kan passe deg uavhengig av hvor din styrke ligger.

Dette får du av oss

 • En mulighet til å jobbe med engaserte folk, i flotte lokaler sentralt på Minde i verdens vakreste by: Bergen.
 • En variert og spennende jobb i en bedrift som kontinuerlig er i utvikling, krydret med et veldig godt og inkluderende arbeidsmiljø.
 • Jobben er lagt opp slik at du får gode muligheter til å påvirke din egen arbeidsdag. Vi har gode fleksitidsordning med mulighet for både avspasering og utbetaling av overtid.
 • Med på kjøpet får du en konkurransedyktig fast lønn med bonusordning, førsteklasses opplæring og oppfølging, mobil og PC til fri disposisjon, og gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling.
 • I tillegg får du fri tilgang på det du måtte ønske av kaffe, te eller brus av topp kvalitet.
 • Vi som jobber her er en sosial gjeng, og steller til stadighet i stand ulike hyggelige sammenkomster av ymse slag.

Dette er oss

 • Selskapet ble etablert i 1999 og har base i Bergen. Vi har i dag 22 ansatte og mer enn 85000 brukere fordelt på over 2100 kunder over hele landet. Kundene våre befinner seg i alt fra handel og kontor til industri- og offshorebransjen.
 • Vi har fra oppstarten utviklet alle våre produkter selv. Fra tidligere desktop- og server-løsninger til web-baserte løsninger, som vi driver med i dag. Vi tilbyr enkle og effektive løsninger for næringslivet og krydrer det med gode råd på veien - dette er en del av suksessfaktoren vår.
 • Visjonen vår er å skape vinnere - dette gjør vi ved å tenke enkelt, satse på kompetanse og kunnskapsdeling, alltid være åpne og i tillegg være vågale når det tengs!

Bli med på vinnerlaget - Vi gleder oss til å høre fra deg!

INFORMASJON

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: Snarest

Kontaktperson:

Jeg er også selverklært Pmax-ansvarlig i Tidsbanken. Det er litt som en HMS-ansvarlig, bare med Pepsi og en jobb jeg tar på stort alvor :)

Nicolai Valkner
Kodeentusiast

Nicolai Valkner
Kodeentusiast

– Hva består jobben din av, Nicolai?

Vi har få stillingstitler i Tidsbanken. Alle har egentlig ganske løse posisjoner, noe som gjør at vi får være med å gjøre mye forskellig gøy! Jeg jobber på utviklingsteamet som hovedsakelig jobber med å gjøre programvaren vår enda bedre, det kan være nye produkter og ideer eller utbedring av allerede eksisterende løsninger.

Jeg er også selverklært Pmax-ansvarlig i Tidsbanken. Det er litt som en HMS-ansvarlig, bare med Pepsi og er en jobb jeg tar på stort alvor :)

– Hva er det som er bra med å jobbe i Tidsbanken?

Det som virkelig skiller Tidsbanken ut er det gode miljøet her. Vi er like mye venner som vi er kollegaer og latteren sitter løst i gangene. I tillegg så har alle stor påvirkningskraft i bedriften, alle meninger er viktig og alle blir hørt! Noe som er veldig motiverende.

Selv jobbet jeg i mange år som konsulent før jeg startet her. Som konsulent var det ofte lange dager og store leveranser som skulle leveres. Ofte satt vi alene om oppgavene og vi fikk sjeldent følge hele utviklingsløpet. I Tidsbanken er det helt annerledes. For det første jobber vi som utviklere ikke direkte mot kunder og kan dermed selv styre utviklingsløpet helt fra idè til produksjon.

I tillegg jobber utviklingsteamet tett sammen, både innad i teamet men også med resten av bedriften. Vi har ingen enmannsprosjekter, og ser vi at noen sliter med å bli ferdig, hopper en annen inn og hjelper. På den måten er det svært sjelden vi ikke overholder de fristene vi selv har satt oss.

– Hva slags mennesker er det som jobber der?

Forskjellige er det enkle svaret. Folk har veldig variert bakgrunn, både faglig og sosialt. Noen har barn, noen er gift, mens andre har ingen av delene, noen har uvanlige hobbyer og noen er mer A4. Selv er jeg en kodeentusiastisk familiefar som er glad i mikrobrygging - og sluttproduktet :)

– Hvordan ønsker du at en ny kollega skal være?

Jeg liker at folk er lette å prate med og lette å like. Det er veldig viktig å være omgjengelig i denne jobben, ikke minst for miljøet her på kontoret. I tillegg liker vi på utviklingsteamet at alle er engasjert i utvikling. Vi liker å høre om nye ting og holde oss oppdatert, og vil gjerne ha flere med på det.

– Hva er det som er bra med Tidsbanken?

Vi har over 2000 kunder i alle bransjer. Dette gjør at vi får være med på, og får innsikt i utrolig mye. Alt fra hvordan en kirke blir driftet, til puber, til store butikkkjeder. Det meste finnes blant våre kunder! Det skjer også mye gøy i Tidsbanken! Vi er glad gjeng som liker å ha det gøy, om det er på jobb, på innebandybanen, på fest eller andre steder. Stemningen er alltid høy!