Bransjer vi jobber i

 • Butikker, hoteller og restauranter

  Bransjetilpassede løsninger for service- og handelsnæringen med fokus på lønnskostander og effektiv planlegging.

 • Industri og håndtverksbedrifter

  Bransjetilpassede løsninger for industri- og håndverksbedrifter med fokus på effektivitet og fakturering.

 • Kontorvirksomhet

  Bransjetilpassede løsninger for kontorvirksomhet med fokus på tilstedeværelse, fleksitid og enkel registrering.

 • Byggeplassen

  Unik løsning med egen byggekortleser som kan plasseres hvor som helst og fange tid på dine prosjekter.

Er du også en tidsentusiast?

Hvor lang tid bruker du på å bestemme deg?

00:00,00

Vi søker ikke aktivt etter nye konsulenter nå

Men, hvis du synes at Tidsbanken høres ut som den beste plassen å jobbe, og du i tillegg mener du er den beste kollegaen vi kunne fått - så er det fint hvis du oss en åpen søknad - Takk

Hjelp våre kunder å fange tiden

Nysgjerrig, dedikert og på jakt etter jobb? Setter du pris på en god, varm tidsklem? Vi vet om en hyggelig arbeidsplass med spennende web-basert teknologi som vil passe perfekt for deg!

Tidsbanken ønsker å komme i kontakt med hyggelige, smarte og engasjerte folk som er på jakt etter en interessant og lærerik jobb sammen med andre hyggelige folk.

Relevant utdanning og erfaring er nok ikke overraskende en fordel, men ikke et krav – vi ser først og fremst etter en person med god personlighet, som har hodet og hjertet på rett plass.

Vi er levende opptatt av å begeistre kundene våre og jobber hardt for å få det til – derfor er vi på jakt etter de beste hodene. Vi ser etter deg som liker å stå på for å gjøre en god jobb, og som ønsker en arbeidsplass som kontinuerlig jobber med å utvikle både produktene, de ansatte og selskapet.

Vi setter det sosiale høyt, og den felles lunsjen er derfor et viktig samlingssted for oss alle, hver dag.
Uansett om du er opptatt av fluefiske, brettspill eller mikrobrygging – det er plass til enda en engasjert person rundt bordet hos oss!

Tidsbanken er en morsom og hyggelig plass å jobbe, og vi har veldig, veldig spennende planer for tiden framover.

Dette skal du jobbe med

 • Jobben din vil være å hjelpe kundene våre med å fange tiden: Å lære bort hvordan de kan bruke Tidsbanken for å bli mer effektiv i arbeidshverdagen.
 • I praksis vil det si at du skal hjelpe kundene med brukerstøtte, hjelpe dem å installere og konfigurere programvaren, følge opp og pleie kunderelasjoner, lære opp kundene i bruk av våre systemer samt rådgivning og mersalg.

Dette får du av oss

 • Vi tilbyr en variert og spennende jobb i et godt og inkluderende arbeidsmiljø i lyse og trivelige kontorer på Minde i Bergen.
 • Jobben er lagt opp sånn at du har gode muligheter til å påvirke din egen arbeidsdag.
  Vi har en god fleksitidsordning med muligheter for både avspasering og utbetaling av overtid
 • Med på kjøpet får du en konkurransedyktig fast lønn med bonusordninger, førsteklasses opplæring og oppfølging, mobil og PC til fri disposisjon, og gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling.
 • I tillegg får du fri tilgang på det du måtte ønske av kaffe, te eller brus av topp kvalitet.
 • Vi som jobber her er en sosial gjeng, og steller til stadighet i stand ulike hyggelige sammenkomster av ymse slag.

Dette er oss

 • Tidsbanken tilbyr web-baserte løsninger for bedrifter som ønsker en mer effektiv tidsregistrering for sine ansatte – enkle verktøy som gir dem bedre tid, full oversikt, enkel internkommunikasjon og reduserte lønnskostnader.
 • Selskapet ble etablert i 1999 og har base i Bergen. Vi har i dag 16 ansatte og har mer enn 80000 brukere fordelt på over 1900 kunder over hele landet. Kundene våre befinner seg i alt fra handel og kontor til industri- og offshorebransjen.
 • Målet vårt er å gjøre Tidsbanken til Norges beste og mest fleksible timeregistreringssystem.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

INFORMASJON

Arbeidssted: Bergen

Kontaktperson:

En gang overrasket en som skulle på jobbintervju meg og sjefen midt i en bordtenniskamp – det løste nok opp intervju-nervene litt.

Steffen Skarsvåg
Tidsentusiast

Steffen Skarsvåg
Tidsentusiast

– Hva består jobben din av, Steffen?

Jeg har en slags «potetstilling» i Tidsbanken, så jeg gjør egentlig litt av alt mulig. Jeg driver mest av alt med kundesupport og hjelper kollegaene mine hvis de har spørsmål de trenger svar på eller problemer som trengs å løses.

– Hva er det som er bra med å jobbe i Tidsbanken?

Vi som jobber her er egentlig mer venner enn kolleger. Det er et veldig åpent miljø hvor alle stemmer blir hørt. Tidsbanken er en plass hvor man ikke trenger å være redd for å komme med si ne meninger og stille dumme spørsmål. Jeg pleier selv å spørre om litt banale ting på møter og slikt, så stemningen er ganske uhøytidelig uten å bli useriøs. En gang overrasket en som skulle på jobbintervju meg og sjefen midt i en bordtenniskamp – det løste nok opp intervju-nervene litt.

– Hva slags mennesker er det som jobber der?

Folk har veldig variert bakgrunn. Noen har barn, noen er gift, mens andre har ingen av delene. Selv har jeg en hund som jeg snakker like mye om som de med barn snakker om ungene sine.

– Hvordan ønsker du at en ny kollega skal være?

Jeg liker at folk er lette å prate med og lette å like. Det er veldig viktig å være omgjengelig i denne jobben, ikke minst for miljøet her på kontoret, men også for kundene. Hvis du ikke er så reservert når du snakker med kunder, er det enklere å få god kontakt med dem.

– Hva er det som er bra med Tidsbanken?

I motsetning til mange tilsvarende produkter på markedet gir Tidsbanken deg full oversikt på en enkel måte. Det er en fordel for både ansatte, ledere og administratorer. Noen av kundene våre vil ha en enkel fleksitidsløsning, og andre vil ha bedre kontroll på prosjekter og fakturering. Dette er et fleksibelt system som sparer både lønnskostnader og effektiviserer bedriftene på en rekke områder.